Zuivelapparatuur voor de zuivelindustrie

Zuivelapparatuur voor de zuivelindustrie (kaas, melk en yoghurt)

Zuivelapparatuur voor de zuivelindustrie

Scherjon Dairy equipment Holland is gespecialiseerd in het ontwerpen, ontwikkelen en produceren van zuivelapparatuur voor de zuivelindustrie. We zijn op zowel lokale als internationale markten. We ontwerpen, produceren en leveren hoogwaardige apparatuur die niet alleen een soepele werking en klanttevredenheid voor de toekomst garandeert, maar ook een snel rendement op de investering.

Meer dan 30 jaar ervaring in zuivelapparatuur

Hielke Scherjon heeft meer dan 30 jaar ervaring in de kaasmakerij. Als projectleider voor een groot internationaal bedrijf is hij verantwoordelijk geweest voor projectmanagement, installatie en inbedrijfstelling van machines in zuivelfabrieken over de hele wereld. Er is dus veel kennis aanwezig bij Scherjon Dairy Equipment Holland.

Meest up-to-date 3D-ontwerpsoftware voor zuivelapparatuur

 Johannes Scherjon (zoon van Hielke) is de productingenieur en gebruikt de meest up-to-date 3D-ontwerpsoftware om een ​​nieuw geavanceerd assortiment producten te ontwikkelen. Hij is altijd bezig met de nieuwste ontwikkelingen op gebied van technologie en richtlijnen zoals HACCP, GMP, EHEDG etc. Voor het ontwerp, het produceren en het leveren van zuivelapparatuur bent u daarom zeker bij ons aan het juiste adres.

Zuivelapparatuur van Scherjon

Met 30 jaar ervaring in de kaasmakerij hebben we ons bewezen in het leveren van zuivelapparatuur die geschikt is voor de productie van kaas, yoghurt en andere zuivelproducten. We leveren afzonderlijke machines en complete kaasbereidingsfabrieken in Europa, Oost-Europa, Afrika en Canada. Van pasteurs, wrongelbereiders, draineerbaken of verticale afvulsystemen; wij ontwerpen de juiste apparatuur tegen betaalbare prijzen. 
Testen: al onze machines worden voorafgaand aan verzending in onze fabriek getest.
Training: het is mogelijk om een ​​training in Nederland te volgen. We kunnen ook training geven in uw faciliteit.
Problemen oplossen: optioneel is onze softwareservice. We kunnen u helpen met de instellingen van uw machine dankzij de kwaliteitssoftware. Vanaf een afstand kunnen we uw machines in ons kantoor in Nederland controleren op storingen en u helpen het probleem op te lossen.

 

Nieuwe en gebruikte zuivelapparaten

Scherjon komt met een goede selectie van nieuwe en gebruikte apparatuur voor het maken van kaas. We kunnen een combinatie van nieuwe en gebruikte machines gebruiken om aan uw productie- en budgetbehoeften te voldoen. 

Betrouwbaar bedrijf vanaf 1995

In 1995 begon Scherjon zijn eigen bedrijf. Kaasbereidingsapparatuur werd de belangrijkste focus. In nauwe samenwerking met klanten en leveranciers is Hielke Scherjon er trots op de best mogelijke oplossingen voor de verwerking van kaas en zuivelproducten te bieden. Sinds 2012 is zijn zoon, Johannes Scherjon, werkzaam bij het bedrijf. De klanten van Scherjon zijn kleine en middelgrote bedrijven die dagelijks tussen de 1.000 en 100.000 liter melk verwerken.

Neem uw wensen door met Scherjon

Neem voor meer informatie over onze projecten en zuivelapparatuur of onze manier van werken contact met ons op: +31 (0) 512-365090 of stuur ons een e-mail: info@scherjon.nl